Buat Duit Dengan Jadi Agen i-LEARN Ace
Bantu Pelajar Skor Gred A Sambil Jana Pendapatan Lumayan Sebagai Pengedar i-LEARN ACE
Kenapa Pilih i-Learn Ace?
Jenama SASBADI yang dikenali & dipercayai
Bonus jualan bulanan sehingga 30%
Bonus pasukan bulanan dari 5% – 20%
Bonus pembangunan sehingga 35%
Bonus suku tahun untuk Directors sehingga 5% daripada jualan syarikat dalam BV
Ganjaran wang, trip dan pengiktirafan

image3

image2
Kenapa Ramai Pelajar & Guru Perlukan i-LEARN Ace?
Sebagai pengedar i-Learn Ace, anda memperoleh peluang yang unik bukan sahaja untuk memiliki perniagaan yang berjaya, malah dapat menempa jalan ke arah masa depan generasi muda yang gemilang pada abad ke-21.

Skor Gred A

i-Learn Ace adalah portal pembelajaran online & offline untuk pelajar Tahun 4 hingga Tingkatan 5 yang mahu lulus cemerlang dan skor A dalam peperiksaan UPSR, PT3 dan SPM. Boleh belajar tanpa buku!

Belajar Sesuka Hati

Pelajar boleh guna handphone, tab, iPad atau komputer untuk belajar secara online atau offline. Tak perlukan data internet untuk membuat ujian di i-Learn Ace. Boleh belajar anytime, anywhere!

Sentiasa Dikemaskini

i-Learn Ace dihasilkan oleh penerbit buku rujukan & latihan UPSR, PT3 & SPM yang terkenal, SASBADI. Kandungan nota, latihan & ujian di i-Learn Ace sentiasa dikemaskini mengikut sukatan pelajaran terkini.

Semuanya Ada Di Sini

Semua yang pelajar perlukan ada di i-Learn Ace. Pelajar boleh baca nota, buat soalan, lukis peta minda, rujuk kamus, release tension bermain games dan banyak lagi. Cikgu pun boleh pantau jika mereka mahu.
i-Learn Ace Sasbadi Jenama Pendidikan Dipercayai!
Produk di bawah MindTech terdiri daripada jenama isi rumah yang telah menerbitkan kandungan pendidikan yang mantap dan dipercayai ramai sejak tahun 1985. Sasbadi telah berada di samping jutaan individu sepanjang perjalanan akademik mereka dan dipercayai oleh pelajar, guru dan ibu bapa dari generasi ke generasi. Produk utama kami, iaitu i-LEARN Ace dan inovasi teknologi yang lain dapat memenuhi keperluan pengajaran dan pembelajaran abad ke-21.
6 Pelan Pendapatan (4 Aktif + 2 Pasif)
Mindtech Education Sdn Berhad menyediakan pelan pemasaran produk i-Learn Ace yang menguntungkan dan mudah dicapai jika anda lakukan dengan bersungguh-sungguh.

Jadi rebutlah peluang yang unik dan hebat ini sebagai pengedar i-Learn Ace, revolusi pendidikan TERKINI yang menepati sistem pendidikan Malaysia. Dengan memasarkan i-Learn Ace, anda boleh menikmati kebebasan kewangan dan masa.

Personal Sales Bonus & Team Bonus
Personal sales bonus yang dinikmati atas setiap jualan pakej i-Learn Ace adalah berbeza mengikut pangkat anda samada e-User, e-Supervisor, e-Manager atau e-Director. Semakin tinggi pangkat, semakin banyak sales bonus atas jualan i-Learn Ace.

Team bonus merupakan lebihan bayaran bonus yang diterima oleh anda berdasarkan status keahlian. Bonus ini dinikmati oleh mereka berstatus e MANAGER ke atas.

4 Pakej Bisnes Dari RM350 – RM7,000
Untuk melayakkan anda menerima segala bonus yang ditawarkan, anda perlu membuat belian produk i-Learn Ace yang dipasarkan oleh Mindtech Education Sdn Bhd dengan kadar minima 280BV = pakej eUser RM350.

Ya! Modal serendah RM350 sahaja! Anda juga boleh terus memilih pakej bisnes i-Learn Ace yang lain iaitu pakej e-Supervisor (RM1,750), pakej e-Manager (RM3,500) atau pakej e-Director (RM7,000). Fahami pelan pemasaran untuk ketahui kelebihannya sebelum buat pilihan pakej untuk mendaftar.

Mulakan Langkah 3M i-Learn Ace
Tidak sukar untuk capai income 5-6 angka sebulan jika anda faham cara kiraan dan buat ikut cara kerja yang telah ditetapkan.

Sebaiknya bermula dengan pakej e-Supervisor RM1,750 (5x akaun) dan mendapatkan 3 rakan niaga di bawah rangkaian anda, yang membeli sekurang-kurangnya 1x pakej e-User setiap seorang. Kemudian anda mesti bantu rakan niaga untuk mengembangkan rangkaian mereka juga. Duplikasi kerja anda!

Bagaimana Menjadi Ahli Aktif
Keahlian agen i-Learn Ace dikira aktif jika ada pembelian minima 280BV ATAU membuat 1 penajaan ahli baru eUser i-Learn Ace.

Pembelian atau penajaan akaun i-Learn Ace bulan semasa adalah untuk pengaktifan keahlian bulan seterusnya.

Pengecualian pembeliaan atau penajaan hanya diberikan jika anda berjaya mencapai status Leadership Director ke atas. Keahlian anda dikira aktif jika ada penajaan baru minima pakej e-User i-Learn Ace dalam 2 rangkaian berbeza.

Pengeluaran Bonus 2 Kali Sebulan
Anda boleh mengeluarkan bonus dari jualan pakej i-Learn Ace sebanyak 2 kali sebulan! Pastikan anda memohon pengeluaran pada tarikh yang ditetapkan mengikut jadual.

Pengeluaran bonus 2 kali sebulan boleh dimohon untuk semua jenis bonus iaitu Sales & Team Bonus, Development Bonus, Director Bonus dan Generation & Leadership Bonus.

Menarik! Apa Lagi Yang Agen i-Learn Ace Dapat?
“Kerja keras mendatangkan hasil” dan MindTech memahami pentingnya hal tersebut sebagai ganjaran kepada anda .

Bonus Jualan

Bonus jualan bulanan sehingga 30%.

Bonus Pasukan

Bonus pasukan bulanan dari 5% – 20%.

Bonus Pembangunan

Bonus pembangunan sehingga 35%.

Pelbagai Insentif Jualan

Ganjaran wang, trip dan pengiktirafan
Pelan Pemasaran i-Learn Ace Menguntungkan Anda!
Sama ada ganjaran itu daripada penjualan produk atau daripada kemajuan pengedar yang anda taja, pihak MindTech akan memberikan ganjaran kepada anda dengan pelbagai pendapatan lumayan, insentif menarik dan pengiktirafan.
Sales Bonus Sehingga 30%
Kelayakan: Pastikan jadi Ahli Aktif pada BULAN SEBELUMNYA. Sales bonus dari RM1,260 – RM2,240.
Team Bonus 10% – 30%
Kelayakan: Pastikan jadi Ahli Aktif pada BULAN SEBELUMNYA. Team bonus dari RM3,024.
Development Bonus Sehingga 35%
Development Bonus Uni-Level 35% Sehingga RM214,914.
Development Bonus Sehingga 35%
Development Bonus Uni-Level 35% Mencecah 7 Angka!
Development Bonus Sehingga 35%
Development Bonus Uni-Level 35% Mencecah 7 Angka!
Director Bonus 5%
Director Bonus 5% Atas Jualan Syarikat (Bonus Value)
Generation Bonus 45%
Generation Bonus Uni-Level 45% Eligible For All Ranking
Generation Bonus 45%
Generation Bonus Uni-Level 45% Sistem Compress
Leadership Bonus 45%
Leadership Bonus 45% – Ruby, Emerald & Diamond
Leadership Bonus 45%
Leadership Bonus Uni-Level 15% Sistem Compress

image3

image2
RM

RM

RM

RM


image3

image2
Video Testimoni Pengedar i-LEARN Ace Sasbadi ..
Kenapa mereka sertai Sasbadi sebagai pengedar i-Learn Ace? Jom tonton video testimoni pengedar i-Learn Ace ini.
Skor Gred A
Sertai Saya Sebagai Usahawan i-LEARN Ace

Revolusi pendidikan TERKINI yang menepati sistem pendidikan Malaysia. Produk unggul Sasbadi, jenama pendidikan yang sangat diyakini dan berkualiti. Mendapat pengiktirafan pelbagai peringkat. Pelan pemasaran menarik. Menjadi keperluan pelajar, ibu bapa & guru!

Dapatkan Pakej Bisnes i-Learn Ace Sekarang Hanya Serendah RM350* Sahaja…
* Bermula Dengan 1 Pakej e-User — Boleh Jual Akaun i-Learn Ace atau Guna Sendiri..
Bayaran RM350 Untuk Setahun – Untuk 1 Akaun e-User i-Learn Ace
F.A.Q Pelan Pemasaran i-Learn Ace Sasbadi Mind Tech

Apakah maksud Bonus Jualan ?

Bonus jualan atau sales bonus adalah bonus sponsor yang diperolehi berdasarkan status keahlian anda dan pakej yang diambil oleh ahli baru. Bonus sponsor tetap diterima walaupun status keahlian tidak aktif. Kelayakan maksimun bonus sponsor adalah untuk e-Director

Apakah maksud Bonus Pasukan?

Bonus pasukan atau team bonus merupakan lebihan bayaran bonus yang diterima oleh anda berdasarkan status keahlian.

Bonus ini dinikmati oleh mereka berstatus e MANAGER ke atas

Apakah Maksud Bonus Pembangunan?

Bonus pembangunan atau development bonus hanya diterima oleh mereka yang status keahliannya aktif pada bulan semasa. Kelayakan berdasarkan status keahlian dan maksimum adalah 9 generasi.

Apakah Maksud Bonus Pengarah?

Bonus pengarah atau director bonus hanya diberikan khas untuk mereka yang berstatus e-Director dan telah memenuhi syarat yang ditetapkan. Ia merupakan agihan keuntungan jualan keseluruhan syarikat (BV) setiap 3 bulan berdasarkan terma dan syarat kelayakan.

Apakah Maksud Bonus Generasi?

Bonus generasi atau generation bonus adalah automaintain bulanan sebanyak RM175 yang ditolak dari Maintain Wallet setiap ahli yang aktif sseperti anda. Kelayakan level generasi berdasarkan jumlah rangkaian aktif di bawah anda.

Apakah Maksud Bonus Kepimpinan?

Bonus kepimpinan atau leadership bonus diberikan kepada mereka yang mencapai status Ruby Director ke atas.

Pembayaran bonus maksimum sehingga 9 level

Rekaan tema: RosIbrahim.com